Kijken: zo zet super Supporter Bart zijn schouders eronder

Bart van den Berg is niet zomaar een Supporter van Schoon, hij is een super Supporter. In het dagelijks leven verpleegt deze harde werker verslaafden, en in zijn vrije tijd zet hij zich onvermoeibaar in voor een schoon Tiel. "Het moet zich als een olievlek gaan uitspreiden."

Bart zet zich al jaren in voor een schonere stad. Hij doet dit met zoveel overgave en enthousiasme, dat Bart namens vrijwilligersinitiatief Tiel Tip Top en NederlandSchoon eerder al een Supporter van Schoon-speldje ontving voor al zijn goede werk.

In deze video legt Bart uit waarom hij Supporter van Schoon is, en wat hij ermee hoopt te bereiken.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229286 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten schoonvissen"Nu, jaren later, maken we onder de naam Wageningen Schoon met een g…

Lees meer
Verhalen
....

"Ik stop met mijn fiets en pak het op"

“Ik maak met zo’n 30 andere inwoners het buitengebied van Oostwoud schoon en daar krijg ik zoveel positieve energie van. Ik woon hier en als het een bende is, dan doet mij dat zeer…

Lees meer
Verhalen
....