Kijken: zo zet super Supporter Bart zijn schouders eronder

Bart van den Berg is niet zomaar een Supporter van Schoon, hij is een super Supporter. In het dagelijks leven verpleegt deze harde werker verslaafden, en in zijn vrije tijd zet hij zich onvermoeibaar in voor een schoon Tiel. "Het moet zich als een olievlek gaan uitspreiden."

Bart zet zich al jaren in voor een schonere stad. Hij doet dit met zoveel overgave en enthousiasme, dat Bart namens vrijwilligersinitiatief Tiel Tip Top en NederlandSchoon eerder al een Supporter van Schoon-speldje ontving voor al zijn goede werk.

In deze video legt Bart uit waarom hij Supporter van Schoon is, en wat hij ermee hoopt te bereiken.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235166 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval"

"Ik woon in Arnhem, maar heb ook een kamer in Zeist voor mijn studie. In Arnhem heb ik minder last van zwerfafval. Daar woon ik echt in een wijkje waar veel gezinnen wonen en ligt er vaak helemaal niets. Dat is heel fijn! Ik merk met sigaretten dat ik wel makk…

Lees meer
Verhalen
....

"Als ik in de natuur ben, raap ik wel dingen op"

"In de stad merk ik dat ik niet zo snel iets opraap van de grond. Ik vind dat de gemeente dat voldoende bijhoudt. Dat vind ik ook erg goed aan Nederland: over het algemeen kan je z…

Lees meer
Verhalen
....