Kijken: zo zet super Supporter Bart zijn schouders eronder

Bart van den Berg is niet zomaar een Supporter van Schoon, hij is een super Supporter. In het dagelijks leven verpleegt deze harde werker verslaafden, en in zijn vrije tijd zet hij zich onvermoeibaar in voor een schoon Tiel. "Het moet zich als een olievlek gaan uitspreiden."

Bart zet zich al jaren in voor een schonere stad. Hij doet dit met zoveel overgave en enthousiasme, dat Bart namens vrijwilligersinitiatief Tiel Tip Top en NederlandSchoon eerder al een Supporter van Schoon-speldje ontving voor al zijn goede werk.

In deze video legt Bart uit waarom hij Supporter van Schoon is, en wat hij ermee hoopt te bereiken.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Meld een actie aan of sluit aan bij een actie in jouw buurt. Check de video en doe ook mee.

Lees meer
Verhalen
....

“Hoe schoner de straten, hoe beter!"

“Hoe schoner de straten, hoe beter! De laatste tijd zie ik steeds vaker afval liggen in mijn wijk. Ik denk dan: hoe kunnen mensen zo makkelijk met de wereld omgaan. Denken zij niet…

Lees meer
Verhalen
....