Kijken: zo zet super Supporter Bart zijn schouders eronder

Bart van den Berg is niet zomaar een Supporter van Schoon, hij is een super Supporter. In het dagelijks leven verpleegt deze harde werker verslaafden, en in zijn vrije tijd zet hij zich onvermoeibaar in voor een schoon Tiel. "Het moet zich als een olievlek gaan uitspreiden."

Bart zet zich al jaren in voor een schonere stad. Hij doet dit met zoveel overgave en enthousiasme, dat Bart namens vrijwilligersinitiatief Tiel Tip Top en NederlandSchoon eerder al een Supporter van Schoon-speldje ontving voor al zijn goede werk.

In deze video legt Bart uit waarom hij Supporter van Schoon is, en wat hij ermee hoopt te bereiken.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Winnen! Suske en Wiske nummer 347: Lambik Plastiek

Het verhaalWanneer Suske en Wiske een aangespoelde walvis redden die na het eten van plastic zwerfafval doodziek is, besluiten Lambik en professor Barabas een oplossing te vinden voor de plasticsoep in onze oceanen. Polly Ettileen, een plasticfabrikante met ee…

Lees meer
Verhalen
....

"Je kan het zo gek niet bedenken, of het ligt in de gracht"

“Ik woon op een woonboot aan de gracht, op het randje van de binnenstad. Vroeger kwam de gemeente met een schuit de gracht schoonmaken. Want al het zwerfafval komt hierheen drijven…

Lees meer
Verhalen
....