Kijken: zo zet super Supporter Bart zijn schouders eronder

Bart van den Berg is niet zomaar een Supporter van Schoon, hij is een super Supporter. In het dagelijks leven verpleegt deze harde werker verslaafden, en in zijn vrije tijd zet hij zich onvermoeibaar in voor een schoon Tiel. "Het moet zich als een olievlek gaan uitspreiden."

Bart zet zich al jaren in voor een schonere stad. Hij doet dit met zoveel overgave en enthousiasme, dat Bart namens vrijwilligersinitiatief Tiel Tip Top en NederlandSchoon eerder al een Supporter van Schoon-speldje ontving voor al zijn goede werk.

In deze video legt Bart uit waarom hij Supporter van Schoon is, en wat hij ermee hoopt te bereiken.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ga op zwerfafvaljacht met Trashure Hunt deze zomer

True TrashUre Hunt gaat tijdens de Scheveningen Beach Summer Challenge elke dag met zoveel mogelijk vrijwilligers het Scheveningse strand ontdoen van ‘zwerfafvalschatten’. Zo wordt er een opgeruimd strand en een schone omgeving gerealiseerd. En jij kunt meedoen. Da…

Lees meer
Verhalen
....

"Tegenwoordig zie je op straat veel meer rommel liggen dan vroeger"

True "Tegenwoordig zie je op straat veel meer rommel liggen dan vroeger. Vroeger aten we ook nauwelijks op straat. Nu zie je iedereen op straat eten en zie je dat voornamelijk rondom fa…

Lees meer
Verhalen
....