Kijken: zo maakt Bedum schoon

In Bedum kwamen 70 bewoners bij elkaar voor een grote schoonmaak. Dat leverde bijna 300 kilo opgeruimd afval op én een mooie compilatievideo op. 

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In totaal werd er bijna 300 kilo vuil verzameld, waaronder flesjes, blikjes, wietzakjes, restanten vuurwerk, een laars met een touw en steen eraan, een fiets en nog veel meer. Na afloop werd er door Plus-supermarkt 'Jeroen Juch' aan alle helpers een broodje met iets te drinken aangeboden. Groenteboer Lubbers deelde nog een lekker mandarijntje uit.

Bekijk de video 

Henk Huitsing maakte een video van de geslaagde schoonmaakdag in Bedum.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235168 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....