Kijken: zó droegen bedrijven bij aan de Landelijke Opschoondag

Meer dan 130.000 Nederlanders gingen met elkaar aan de slag om tijdens de 16e editie van de Landelijke Opschoondag de buurt zwerfafvalvrij te krijgen. Onder dit recordaantal deelnemers waren ook veel bedrijven.

Als bedrijf kun je op uiteenlopende manieren een bijdrage leveren aan de Landelijke Opschoondag. Zo kun je zelf een opschoonactie organiseren, of inhaken bij een actie in de buurt. Of je moedigt een groep opschoners aan door op koffie of iets lekkers te trakteren.

Bekijk de video

Zo verzorgde Domino’s Pizza dit jaar de lunch bij de kick-off van de Landelijke Opschoondag in Oss. Ook maakte personeel van Domino’s - van alle 244 filialen! - in de week van 12 t/m 18 maart twee keer per dag schoon in de omgeving van de winkel. Bekijk snel hoe Domino’s Pizza , maar ook bedrijven als Albert Heijn, McDonald’s en Starbucks bij hebben gedragen aan de Landelijke Opschoondag 2018.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....