Kijken: zó droegen bedrijven bij aan de Landelijke Opschoondag

Meer dan 130.000 Nederlanders gingen met elkaar aan de slag om tijdens de 16e editie van de Landelijke Opschoondag de buurt zwerfafvalvrij te krijgen. Onder dit recordaantal deelnemers waren ook veel bedrijven.

Als bedrijf kun je op uiteenlopende manieren een bijdrage leveren aan de Landelijke Opschoondag. Zo kun je zelf een opschoonactie organiseren, of inhaken bij een actie in de buurt. Of je moedigt een groep opschoners aan door op koffie of iets lekkers te trakteren.

Bekijk de video

Zo verzorgde Domino’s Pizza dit jaar de lunch bij de kick-off van de Landelijke Opschoondag in Oss. Ook maakte personeel van Domino’s - van alle 244 filialen! - in de week van 12 t/m 18 maart twee keer per dag schoon in de omgeving van de winkel. Bekijk snel hoe Domino’s Pizza , maar ook bedrijven als Albert Heijn, McDonald’s en Starbucks bij hebben gedragen aan de Landelijke Opschoondag 2018.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229286 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Ops…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: zo maakt Bedum schoon

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In tot…

Lees meer
Verhalen
....