Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

De 17e editie van de Landelijke Opschoondag was echt een feestje. Ruim 200.000 vrijwilligers, jong én oud, staken dit jaar de handen uit de mouwen om de buurt zwerfafvalvrij te maken.

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee.
En dat zag er zo uit:

Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier.

Zet 'm alvast in je agenda!
De datum van de volgende Landelijke Opschoondag is bekend. Zaterdag 21 maart 2020 hopen we weer met minstens zoveel Supporters de straat op te gaan als dit jaar.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234377 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Als ik aan het eind van de dag mijn tas omkiep, komt er een hele hoop afval uit"

True Vriendin links: "Het is schoon in Drunen. Vergeleken met Vlijmen, wat vlakbij Drunen ligt, is Vlijmen wel wat meer trashy. Maar ze zijn het wel aan het verbeteren en dat vind ik positief. Er zit vooruitgang in." Vriendin rechts: "Ik neem altijd mijn afval gewo…

Lees meer
Verhalen
....

"Het liefst houd ik alles zelf schoon, maar die vlieger gaat helaas niet op"

True "Ik ben vanuit huis heel schoon opgevoed. Dus ben best neurotisch op dat gebied. Ik spreek mijn buren er ook op aan. Ik ben laatst in Lissabon geweest en dan merk je dat we het hie…

Lees meer
Verhalen
....