Kijken: dit was de Landelijke Opschoondag 2019!

De 17e editie van de Landelijke Opschoondag was echt een feestje. Ruim 200.000 vrijwilligers, jong én oud, staken dit jaar de handen uit de mouwen om de buurt zwerfafvalvrij te maken.

Van Heerenveen tot Veghel en van Zaandam tot Rotterdam: #iedereendeedmee.
En dat zag er zo uit:

Vanuit het hele land werden er inspirerende supporters-verhalen en foto's ingezonden. Lees en bekijk alle ingezonden verhalen hier.

Zet 'm alvast in je agenda!
De datum van de volgende Landelijke Opschoondag is bekend. Zaterdag 21 maart 2020 hopen we weer met minstens zoveel Supporters de straat op te gaan als dit jaar.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233607 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Strijd tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart stroopten in heel Nederland vrijwilligers de mouwen op voor de Landelijke Opschoondag. Vanuit Vinkeveen Haven werd speciale aandacht aan het opschonen van de Vinkeveense Plassen besteed. Na een korte instructie - neem geen risico’s, voor e…

Lees meer
Verhalen
....

Stantec ruimt op in Arnhem

De gemeente Arnhem geeft handen en voeten aan de LOD in de vorm van de ‘afvalestafette’. De afvalestafette focust zich met name op opruimacties rond scholen, maar ook verschillende…

Lees meer
Verhalen
....