#KICD010: win kaarten voor Blijdorp

Rotterdam heeft speciaal voor Keep it Clean Day een fotowedstrijd in het leven geroepen. Met een mooie foto van je schoonmaakactie kun je kaarten winnen voor Blijdorp. Gers!

Meedoen aan de #KICD010 fotowedstrijd is eenvoudig. Organiseer een schoonmaakactie in Rotterdam en deel je leukste actiefoto met hashtag #KICD010 op Facebook, Twitter of Instagram. Doe je mee aan Keep it Clean Day in Rotterdam? Meld je dan hier aan. 

Volop prijzen

Onder de deelnemers aan de fotowedstrijd worden 2x5 toegangskaarten voor Diergaarde Blijdorp verloot. Daarnaast worden er uit de deelnemende scholen nog eens 2 winnaars gekozen die met hun hele klas plus begeleiders een dag naar Blijdorp kunnen. 

Gratis schoonmaakpakket

Wil je gratis schoonmaakmaterialen ontvangen voor je actie? Meld je actie dan voor maandag 12 september ook aan op deze website. Dan weet je zeker dat je de spullen op tijd in huis hebt. 

Keep it Clean in Rotterdam

Al sinds 2014 ruimen Rotterdammers tijdens de Keep it Clean Day met hun school, vereniging, bedrijf en buren op deze dag met elkaar zwerfafval op. Wethouder Joost Eerdmans (Veiligheid, Handhaving en Buitenruimte) vindt een zwerfafvalvrij Rotterdam erg belangrijk. Daarom is hij een offensief tegen zwerfafval gestart om de stad schoner te krijgen en houden. En dat kan alleen als iedereen zijn steentje bijdraagt. Niet alleen op Keep it Clean Day, maar het hele jaar door.

*Bekijk de actievoorwaarden

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

"Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....