Helden van de buurt

In Amsterdam West staken deze helden hun handen flink uit de mouwen tijdens Keep It Clean Day.

In Amsterdam Nieuw West gingen de kinderen van OBS De Vlaamse Reus samen met Recycle Valley de straat op om hun buurt schoon te maken. Wij kregen deze ontzettend leuke foto's toegestuurd. Wat een helden.

Deel je foto's

Heb jij ook leuke foto's van Keep it Clean Day? Stuur ze dan met jouw verhaal naar info@nederlandschoon.nl of deel ze met ons via Facebook of Twitter. Vergeet daarbij de speciale Keep it Clean Day hashtag niet: #KICD. De leukste foto's en verhalen krijgen een plekje op deze site.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Kijken: Kinderopvang Humanitas houdt van schoon

Door de Afvalkoffer voor bso's komen kinderen spelenderwijs van alles te weten over het voorkomen van zwerfafval en het recyclen van afval. Het is de manier om kinderen bewust te maken van (zwerf)afval.  Bekijk deze video waarin Sylvia Broeken van bso Villa Li…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....