Word jij vrijwilliger voor Juttersgeluk?

Juttergeluk is een organisatie die jut voor een duurzame toekomst. Ontdek hoe ze dit doen en hoe jij kunt bijdragen.

Jutten voor het atelier

Strandjutten is een mooie manier om samen aan een duurzame toekomst te werken. Werken aan een plastic vrij strand is niet alleen zinvol voor ons milieu, het geeft mensen zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. Daarom heeft Juttersgeluk een upcycle atelier geopend. Een plek waar mensen die minder goed meekomen in de maatschappij werken aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen. Dit doen ze door (bijna) dagelijks te strandjutten en van het gevonden materiaal mooie producten te maken voor in het atelier. Het atelier zit op een schitterende plek aan het begin van de Zeeweg in Overveen.

Word vrijwilliger

Juttersgeluk is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij hun activiteiten. Ben je sociaal ingesteld en ben je graag actief op het strand? Vind je het leuk om je technische of creatieve vaardigheden over te brengen op anderen? Ben je minimaal één dagdeel per week beschikbaar? Dan is Juttersgeluk misschien iets voor jou.

Wil je liever eerst een keer de sfeer komen proeven? Kom dan op vrijdag naar een juttersochtend. Om 09:00 verzamelt iedereen zich bij het atelier en om 9:30 gaat men richting het strand. De ochtend eindigt meestal tussen 11:00 en 11:30.

Meer weten?

Kijk op de website van Juttersgeluk.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 232566 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....