Jeugd van Tegenwoordig doet het in de glasbak

Glas vormt maar een klein stukje van het zwerfafval op straat. Toch even aandacht voor dit mooie materiaal, want de glasbak is jarig! Hij is 40 jaar geworden en heeft zich met verve bewezen. 

Glas is via de glasbak namelijk eeuwig te recyclen, reden te meer om het er trouw in te gooien. De Jeugd van Tegenwoordig is ook weg van glas. Ze lieten zich inspireren door die goeie ouwe glasbak en ze zingen over scherven die geluk brengen. Luister hun nieuwe song Glasbak. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 232568 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Wij organiseren één grote stadsschoonmaak op 23 maart"

“Er worden door het jaar heen veel verschillende schoonmaakacties georganiseerd in Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat we elkaar kunnen versterken, heb ik ervoor gekozen om alle acties voor de Landelijke Opschoondag te bundelen tot één grote stadsschoonmaak. We k…

Lees meer
Verhalen
....

"Met de Landelijke Opschoondag ruimen we ons vaste duikplekje op"

“Wij duiken al jaren bij Manta, één van de oudste duikverenigingen van Nederland. Veel van onze leden houden van de natuur. Dat is onderwater niet te missen, met de vissen, schelpe…

Lees meer
Verhalen
....