Jeugd van Tegenwoordig doet het in de glasbak

Glas vormt maar een klein stukje van het zwerfafval op straat. Toch even aandacht voor dit mooie materiaal, want de glasbak is jarig! Hij is 40 jaar geworden en heeft zich met verve bewezen. 

Glas is via de glasbak namelijk eeuwig te recyclen, reden te meer om het er trouw in te gooien. De Jeugd van Tegenwoordig is ook weg van glas. Ze lieten zich inspireren door die goeie ouwe glasbak en ze zingen over scherven die geluk brengen. Luister hun nieuwe song Glasbak. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ga op zwerfafvaljacht met Trashure Hunt deze zomer

True TrashUre Hunt gaat tijdens de Scheveningen Beach Summer Challenge elke dag met zoveel mogelijk vrijwilligers het Scheveningse strand ontdoen van ‘zwerfafvalschatten’. Zo wordt er een opgeruimd strand en een schone omgeving gerealiseerd. En jij kunt meedoen. Da…

Lees meer
Verhalen
....

"Tegenwoordig zie je op straat veel meer rommel liggen dan vroeger"

True "Tegenwoordig zie je op straat veel meer rommel liggen dan vroeger. Vroeger aten we ook nauwelijks op straat. Nu zie je iedereen op straat eten en zie je dat voornamelijk rondom fa…

Lees meer
Verhalen
....