Jeugd van Tegenwoordig doet het in de glasbak

Glas vormt maar een klein stukje van het zwerfafval op straat. Toch even aandacht voor dit mooie materiaal, want de glasbak is jarig! Hij is 40 jaar geworden en heeft zich met verve bewezen. 

Glas is via de glasbak namelijk eeuwig te recyclen, reden te meer om het er trouw in te gooien. De Jeugd van Tegenwoordig is ook weg van glas. Ze lieten zich inspireren door die goeie ouwe glasbak en ze zingen over scherven die geluk brengen. Luister hun nieuwe song Glasbak. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229662 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Wij steunen onze vriendin met deze schoonmaakactie"

“Mijn dochter is voor een weekje in Nederland. En om iets samen te gaan doen, hebben we besloten vandaag mee te helpen het strand op te ruimen. Daarmee steunen we onze vriendin die deze schoonmaakactie heeft georganiseerd én zijn we gezellig met z’n tweeën bez…

Lees meer
Verhalen
....

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten …

Lees meer
Verhalen
....