Jeugd van Tegenwoordig doet het in de glasbak

Glas vormt maar een klein stukje van het zwerfafval op straat. Toch even aandacht voor dit mooie materiaal, want de glasbak is jarig! Hij is 40 jaar geworden en heeft zich met verve bewezen. 

Glas is via de glasbak namelijk eeuwig te recyclen, reden te meer om het er trouw in te gooien. De Jeugd van Tegenwoordig is ook weg van glas. Ze lieten zich inspireren door die goeie ouwe glasbak en ze zingen over scherven die geluk brengen. Luister hun nieuwe song Glasbak. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229302 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....