In oktober gaan we plastic flesjes te lijf!

Afval hoort niet op straat, en plastic flesjes al helemáál niet. Want plastic breekt niet volledig af en is vaak wel goed te recyclen.

In oktober gaat daarom een nieuwe campagne van start die zich op zwerfafval richt, en in het bijzonder op plastic flesjes. Met opvallende oranje afvalbakken, die alleen voor plastic flesjes zijn. En met een heleboel opschoonacties natuurlijk. Daar doe jij als Supporter toch ook aan mee?

Zo kom je in actie

Kies een dag waarop je een uurtje vrij hebt, en nodig je buren uit om samen eens goed de bezem door de buurt te halen. Vergeet niet om je opschoonactie ook even aan te melden op onze website. Je bestelt dan eenvoudig handige materialen om schoon te maken én je inspireert anderen ook weer met je actie. 

Een actie aanmelden 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233893 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019: schrijf je in!

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus 2019, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 31 etappes van 5-10 km lang, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvri…

Lees meer
Verhalen
....

Tips: Zó loop je een Schone Avond4daagse

Het avondvierdaagseseizoen is aangebroken! In heel Nederland worden de komende maanden weer wandeltochten georganiseerd. Dit jaar kun je ook een Schone Avond4daagse lopen, met spec…

Lees meer
Verhalen
....