Hoe voelt het om een stuk zwerfafval te zijn?

Ruim 100 vestigingen van Partou kinderopvang mogen zich met recht Supporters van Schoon noemen: behalve een indrukwekkende inzet tijdens de Landelijke Opschoondag leverde een van de vestigingen ook een fantastisch zwerfafvalgedicht.

 

“Hoe voelt het om een stuk zwerfafval te zijn?

Nou, echt niet fijn,

zo koud en afgedankt op de grond.

Nee, zoveel afval is echt niet gezond.

Daarom ruimen wij vandaag alles op,

dat vinden de dieren vast top!”

 

Zo luidt de inzending van de kinderen van Partou kinderopvangvestiging Gedeputeerdenlaan in Zwolle. NederlandSchoon vond het gedicht zo mooi, dat ze besloten om de opruim- en dichtkunsten van de vestiging te belonen. Met een ontzettend leuke 3D-printworkshop van Makerz.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

SvS Zwolle - Amee

True “Al meer dan 10 jaar werk ik hier op dit station. Nu als leidinggevende. We zorgen voor schone perrons. Ook hier geldt: hoe schoner de omgeving, hoe minder afval op de grond. Ik heb veel mensenkennis opgedaan in de loop van de jaren. Altijd mensen met respect …

Lees meer
Verhalen, Zwolle

SvS Zwolle - Jeannine van Oosterom

True “Ik ga heel bewust met afval om. Wanneer ik iets op straat zie liggen, dan pak ik het op en ik leer vooral mijn kinderen dat afval in de bak moet!”

Jeannine van Oosterom, Zwolle

Lees meer
Verhalen, Zwolle