Himmeldei Hallum 23 maart

Iedere 2e vrijdag van de maand maakt een groepje van 7 mensen een schoonmaakronde door het dorp.

Op de Landelijke Opschoondag trommelen we een dertigtal extra mensen op om mee te helpen ook het kilometerslange buitengebied op te ruimen. Een actie die ieder jaar opnieuw niet alleen enthousiast maakt om te helpen, maar die ook z'n uitstraling heeft naar anderen door minder afval te laten rondslingeren. Ons geheim voor het succes: na afloop samen koffie/thee drinken met iets lekkers erbij bij een plaatselijke ondernemer. Deze keer Bakkerij Bremer. Voor deze gelegenheid zelfs een kop heerlijke soep van de Bonte Blikvanger voor iedere deelnemer + een presentje in de vorm van bamboe-drinkrietjes met ragertje in een linnen tasje!

Himmeldei Hallum

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233634 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Opruimactie Torflang

Zaterdagochtend 13 april vond een opschoonactie in de Torflang plaats. Onder begeleiding van Lefier, Sedna, Buurtsupport, Area, EOP Angelslo en de gemeente ging men met een prikstok en vuilniszak in de hand op zoek naar zwerfafval.

In gesprek met inwoners

De ops…

Lees meer
Verhalen, Emmen

EMMEN ZET EXTRA STAP ALS FOCUSGEMEENTEOp 5 maart vond er in Emmen een bedankavond plaats voor lokale Supporters van Schoon. De avond werd aangegrepen om ook af te trappen als focusgemeente van het Gemeenteprogram…

Lees meer
Verhalen, Emmen