Heb jij 'm al? De 25-meter regel poster

Met de 25-meter regel poster kun je (andere) ondernemers aansporen samen te werken aan schoon. Op de poster staan alle voordelen van een schoon winkel- of horecagebied uitgelicht.

Een straal van 25 meter rondom de winkel of horecagelegenheid zwerfafvalvrij. Dat is de verantwoordelijkheid van iedere ondernemer in Nederland. Dit houdt in dat een ondernemer zo vaak als nodig het zwerfafval in een straal van 25 meter vanaf de voordeur van zijn zaak moet verwijderen. Dit heeft verschillende positieve effecten. Al deze voordelen zijn weergegeven in een infographic, die als poster op te hangen is.

De 25-meter regel poster helpt ondernemers informeren over de regel en stimuleert samenwerking voor een schoon horeca- of winkelgebied. Download de poster of bestel 'm in de webshop voor € 1,00.

Bestel

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234125 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

6x tips voor een afvalvrije stranddag

True Op een schoon strand ben je gelukkiger en geniet je langer. Helemaal wanneer je weet hoe lang het duurt voordat achtergebleven afval weg is. Sommige dingen liggen er voor altijd, zoals plastic. Andere verteren na verloop van tijd zoals de krant die na zo'n 6 m…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: This is Forward: Clean-up day Dongen

True Medewerkers van de Coca Cola fabriek zetten zich in voor een schone woon- en werkomgeving in de gemeente Dongen, en dat zag er zo uit:

Lees meer
Verhalen
....