Grootste Opschoonactie - Bloemenwijk ASTEN

Grootste Opschoonactie in de Bloemenwijk ooit. Na jaren van sloop, renovatie en nieuwbouw met daarbij het vele Carnavalszwerfvuil dat vanuit het centrum van Asten de Bloemenwijk is ingewaaid, vond initiatiefnemer, Stefan van de Burg, het hoog tijd dat de wijk eens echt goed opgeschoond moest worden.

Tijdens de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon op 23 maart 2019, hebben 5 vrijwilligers in de gehele Bloemenwijk, inclusief brandgangen, achterpaden, voortuinen (indien mogelijk), en omringende grote straten, zwerfafval opgeruimd. We zijn om 10.00 uur begonnen en rond 17.00 uur was het eindresultaat, een overvolle kruiwagen grof afval en 16 zakken zwerfafval. Natuurlijk hopen wij dat hiermee een duidelijk signaal is afgegeven aan mensen in de Bloemenwijk in Asten. Houd uw omgeving schoon, want een schone buurt is een prettige en gezonde leefomgeving voor iedereen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233608 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

juf en kinderen van de Lisdodde opvolgers van Lightning

Juf Isa en de kinderen van groep 4B van de Lisdodde nemen het opruimstokje van husky Lightning over. “De kinderen riepen direct dat zij dat wel wilden doen”, vertelt juf Isa. “Ze vinden het heel erg als dieren dood gaan omdat ze plastic eten dat in de natu…

Lees meer
Verhalen, Emmen

Ploggen met verenigingen

Opruimer Pieter van Beyma hoorde over ploggen en bedacht een plan. "Ik wist

het ook niet, maar 'ploggen' is opruimen terwijl je aan het joggen bent. Nu
ben ik geen jogger, maar …

Lees meer
Verhalen, Emmen