Groep 1/2 van de Johannes Calvijnschool maakt schoon

Als afsluiting van het thema 'Afval hoort niet op de grond' hebben de kinderen van groep 1/2 van de Johannes Calvijnschool in Vlaardingen afval geruimd in de buurt rond de school. 

De kinderen waren heel enthousiast over de mooie materialen die ze kregen, waarmee ze er als echte vuilnismannen uitzagen. In kleine groepjes gingen ze de buurt in op zoek naar rommel. Er werd van alles gevonden: papier, glas, blik, een ijzeren rooster en nog veel meer. De vuilniszakken zaten na een uurtje goed vol! Uiteindelijk gingen de kinderen trots en met hun welverdiende diploma naar huis.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229307 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....