Gratis knikkertegel voor actieve scholen

25 maart is het Landelijke Opschoondag. Alle scholen die rondom deze datum een schoonmaakactie organiseren, krijgen een mooie beloning.

In de dagen rondom de Landelijke Opschoondag worden in heel Nederland schoonmaakacties georganiseerd. Door gemeentes, bedrijven, bewoners én door scholen. En voor al die scholen hebben we dit jaar een mooie beloning: een gratis knikkertegel voor op het schoolplein.

Wil jij ook een schoonmaakactie organiseren met of op jouw school? Meld dan nu je actie aan. Je ontvangt dan direct een e-mail met informatie over het bestellen van gratis schoonmaakmaterialen én de gratis knikkertegel. 

Actie aanmaken

Meer weten over de knikkertegel? Bekijk dan de Facebook-pagina van Plastic Circle. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....