Medemblik maakt LOD debuut

De gemeente Medemblik deed in 2016 voor het eerst mee aan de Landelijke Opschoondag. Met succes! 

"Zaterdagmorgen 19 maart deed onze gemeente voor het eerst mee aan de Landelijke Opschoondag, de grootste opschoonactie in Nederland. Alle deelnemers waren enthousiast. Veel mensen willen vaker opruimen en doen volgend jaar graag weer mee." 

50 zakken vol

"In totaal zijn in de hele gemeente meer dan 50 afvalzakken met zwerfafval opgehaald! Wij bedanken alle vrijwilligers - Supporter van Schoon - voor hun inzet," vertelt de gemeente. 

Gemeente Medemblik

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

True "Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

True “Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....