Ga op zwerfafvaljacht met Trashure Hunt

TrashUre Hunt gaat tijdens de Scheveninge Beach Summer Challenge elke dag met zoveel mogelijk Supporters het Scheveningse strand ontdoen van ‘zwerfafvalschatten’. 

Het doel van de schoonmaak challenge is strandbezoekers strandgangers bewust te maken van het belang van een schoon strand.

Jagen op museumstukken

Je bent elke dag van harte welkom om mee te jagen jagen naar zwerfafval op het strand. De jacht start altijd op de Scheveningse boulevard, bij het TrashUre Hunt Museum aan de Strandweg 155, vlakbij het Carlton Beach hotel. Alle gevonden voorwerpen krijgen een plekje in het Trashure Hunt Museum.

Klik hier voor een overzicht van data en starttijden.
Aanmelden voor deelname kan via mailadres info@trashurehunt.org.

TrashUre Hunt Museum

Met het museum wil de organisatie laten zien dat afval creatief hergebruikt kan worden. Met het museum en de diverse activiteiten op het strand en in het museum wil TrashUre Hunt een mentaliteitsverandering teweeg brengen onder kinderen en volwassenen. Volgens TrashUre Hunters kun je milieuproblemen eenvoudig en met veel plezier zelf aanpakken. Het museum, waar je onder meer mee kunt bouwen aan kunstwerken en de 'Nature <3 Plastic Fantastic' expo kunt bekijken, is open tot en met 23 september. 

Meer info

Wil je meer weten over Trashure Hunt? Ga dan naar de website of like ze op Facebook.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233893 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....