Ga op zwerfafvaljacht met Trashure Hunt deze zomer

Op 21 juni 2019 start voor het 4e jaar op rij de TrashUre Hunt 95 dagen Beach Summer Challenge. De Summer Challenge is het groenste, coolste, langste en schoonste, gratis festival ooit. 

TrashUre Hunt gaat tijdens de Scheveningen Beach Summer Challenge elke dag met zoveel mogelijk vrijwilligers het Scheveningse strand ontdoen van ‘zwerfafvalschatten’. Zo wordt er een opgeruimd strand en een schone omgeving gerealiseerd. En jij kunt meedoen.

Dare to be a Hero!
Je bent elke dag van harte welkom om mee te jagen naar zwerfafval op het strand tijdens een laagtij wandeling. Na iedere wandeling is er gezelligheid: knutselen, skateboarden, vissen met het sleepnet, surfen, muziek, singer songwriters, lezingen, feesten, tango lessen, films en nog veel meer…van duurzaamheid tot gekkigheid.


Meer info
– ​Wanneer: 21 juni t/m 23 september​, elke dag
– Waar: Scheveningen Strand
– Locatie: TrashUre Hunt Station ter hoogte van de Vissersvrouw op de boulevard van Scheveningen, kop Keizerstraat.
- Tijd: Afhankelijk van het getij (start tussen 11:00 en 20:00 uur)
- Deelname: GRATIS

Doe mee met de TrashUre Hunt Summer Challenge en schrijf je in op Eventbrite of Facebook. Wil je meer weten over Trashure Hunt? Ga dan naar de website.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234378 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

True Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

True Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....