Fortuna-spits Finn Stokkers maakt schoon met McDonald's

Dat is pas sportief! Samen met buurtbewoners en medewerkers van McDonald’s heeft Fortuna Stittard-spits Finn Stokkers flink de handen uit de mouwen gestoken tijdens de Landelijke Opschoondag.  

Om 14:00 stonden alle opschoners klaar bij het McDonald’s restaurant, waar iedereen een prikker, vuilniszak en handschoenen kreeg. Daarna gingen de bedrijven mét de spits en buurtbewoners op pad om Sittard een stukje schoner te maken.

 

Extra aandacht

Nick Willems, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Sittard, vertelt: “Afgelopen maand heeft de gemeente een grote schoonmaakactie gehouden rondom het terrein van het Fortuna Sittard Stadion. Net als de gemeente, vinden wij een opgeruimde omgeving erg belangrijk voor onze gasten. Daarom ruimen onze werknemers in Sittard meermaals per dag de omgeving van ons restaurant op. Op de Landelijke Opschoondag komen we samen met de buurt en de spits van Fortuna Sittard, in actie om nog eens extra aandacht voor een schone en opgeruimde omgeving te vragen”.

 

Schoonmaken én schoon houden

Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard vult aan: “Een schone omgeving, wie wil dat nou niet? Dit is een prachtig initiatief. Wij zetten ons hier dan ook graag voor in met onze spelers. Het plan: de omgeving rondom het stadion schoonmaken en het daarna schoon houden. Daar zijn we natuurlijk allemaal verantwoordelijk voor.” Finn Stokkers, spits van Fortuna Sittard, heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan voetballen, maar ook goed kan opruimen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229307 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Ops…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: zo maakt Bedum schoon

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In tot…

Lees meer
Verhalen
....