Fortuna-spits Finn Stokkers maakt schoon met McDonald's

Dat is pas sportief! Samen met buurtbewoners en medewerkers van McDonald’s heeft Fortuna Stittard-spits Finn Stokkers flink de handen uit de mouwen gestoken tijdens de Landelijke Opschoondag.  

Om 14:00 stonden alle opschoners klaar bij het McDonald’s restaurant, waar iedereen een prikker, vuilniszak en handschoenen kreeg. Daarna gingen de bedrijven mét de spits en buurtbewoners op pad om Sittard een stukje schoner te maken.

 

Extra aandacht

Nick Willems, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Sittard, vertelt: “Afgelopen maand heeft de gemeente een grote schoonmaakactie gehouden rondom het terrein van het Fortuna Sittard Stadion. Net als de gemeente, vinden wij een opgeruimde omgeving erg belangrijk voor onze gasten. Daarom ruimen onze werknemers in Sittard meermaals per dag de omgeving van ons restaurant op. Op de Landelijke Opschoondag komen we samen met de buurt en de spits van Fortuna Sittard, in actie om nog eens extra aandacht voor een schone en opgeruimde omgeving te vragen”.

 

Schoonmaken én schoon houden

Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard vult aan: “Een schone omgeving, wie wil dat nou niet? Dit is een prachtig initiatief. Wij zetten ons hier dan ook graag voor in met onze spelers. Het plan: de omgeving rondom het stadion schoonmaken en het daarna schoon houden. Daar zijn we natuurlijk allemaal verantwoordelijk voor.” Finn Stokkers, spits van Fortuna Sittard, heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan voetballen, maar ook goed kan opruimen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....