Fortuna-spits Finn Stokkers maakt schoon met McDonald's

Dat is pas sportief! Samen met buurtbewoners en medewerkers van McDonald’s heeft Fortuna Stittard-spits Finn Stokkers flink de handen uit de mouwen gestoken tijdens de Landelijke Opschoondag.  

Om 14:00 stonden alle opschoners klaar bij het McDonald’s restaurant, waar iedereen een prikker, vuilniszak en handschoenen kreeg. Daarna gingen de bedrijven mét de spits en buurtbewoners op pad om Sittard een stukje schoner te maken.

 

Extra aandacht

Nick Willems, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Sittard, vertelt: “Afgelopen maand heeft de gemeente een grote schoonmaakactie gehouden rondom het terrein van het Fortuna Sittard Stadion. Net als de gemeente, vinden wij een opgeruimde omgeving erg belangrijk voor onze gasten. Daarom ruimen onze werknemers in Sittard meermaals per dag de omgeving van ons restaurant op. Op de Landelijke Opschoondag komen we samen met de buurt en de spits van Fortuna Sittard, in actie om nog eens extra aandacht voor een schone en opgeruimde omgeving te vragen”.

 

Schoonmaken én schoon houden

Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard vult aan: “Een schone omgeving, wie wil dat nou niet? Dit is een prachtig initiatief. Wij zetten ons hier dan ook graag voor in met onze spelers. Het plan: de omgeving rondom het stadion schoonmaken en het daarna schoon houden. Daar zijn we natuurlijk allemaal verantwoordelijk voor.” Finn Stokkers, spits van Fortuna Sittard, heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan voetballen, maar ook goed kan opruimen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228085 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Een opschoonactie voor je verjaardag

Joris doet vaker mee aan opschoonacties, bijvoorbeeld de Boskalis Beach Clean-up of acties georganiseerd door natuur – en milieueducatiecentrum Papaver Delft. “Ik vind het belangrijk om te doen, maar het is ook een heerlijke manier om buiten te zijn in combina…

Lees meer
Verhalen
....

Muzikanten gaan voor schone oevers

“Muziek maken met zwerfafval, het kan! Met een aantal leden van onze muziekvereniging hebben we de oevers van de rivier schoongemaakt. In ruil voor onze inzet hebben we van de geme…

Lees meer
Verhalen
....