Ook Floortje Dessing support schone stranden

Floortje Dessing zet zich als Supporter van Schoon in voor zwerfafvalvrije stranden. “De Nederlandse stranden zijn gelukkig al behoorlijk schoon, maar het kan nog schoner," vindt Floortje. 

De wereldreizigster stond als eerste klaar om haar stem uit te brengen op haar favoriete, schone strand. “Ik ben vlak aan zee geboren en kom van jongs af aan al veel op het strand. Voor mij is het één van de fijnste plekken om te zijn. Ik ben dol op kitesurfen en hardlopen en kom natuurlijk ook op het strand om lekker te ontspannen."

Stranden zijn visitekaartjes

"Onze stranden zijn een visitekaartje voor ons land, ze zijn prachtig, en het is een kleine moeite om dat ook zo te houden. Ik wil alle strandliefhebbers oproepen om samen met mij de handen uit de mouwen te steken, de stranden nog schoner te maken én te stemmen op hun favoriete strand!” aldus Nederlands bekendste globetrotter. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234362 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

True Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

True Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....