Ede schoon!

Beste Nederland Schoon,
We waren afgelopen week verbaasd en verrast dat we een taart gewonnen hadden - we wisten niet eens dat we daar kans op maakten. Het was een leuke opsteker voor ons: taart voor de allereerste opschoondag in onze buurt. Enka is een nieuwe wijk (een jaar of drie, vier geleden kwamen de eerste bewoners) waar inmiddels al wat buurtactiviteiten geweest zijn: een paar burendagen, de aanleg van een paddenwal, de start van een bewonerscommissie en de mobiele moestuin. Helaas begon langzamerhand ook wat zwerfafval het 'nieuwe' van deze wijk eraf te halen. Maar vandaag is er weer helemaal schoon schip gemaakt. We begonnen met koffie én taart en hebben toen in drie groepen de hele wijk opgeschoond. Foto's zijn te zien op de Facebookpagina van onze wijk: facebook.com/EnkaBewoners.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Zwijndrecht schoon!

"Wij zijn van de Margrietschool in Zwijndrecht en hebben met groep 1 en 2 ook meegedaan met de actie landelijke Opschoondag. We willen jullie deze foto’s niet onthouden (zie bijlag…

Lees meer
Verhalen
....