Doe ook mee en loop een Schone Avond4daagse!

De Avond4daagse is hartstikke leuk, maar een Schone Avond4daagse is nog véél leuker! Doe ook mee dit jaar en loop een route zonder zwerfafval. 

Op dit moment wordt er al op 170 plekken in Nederland een Schone Avond4daagse georganiseerd. Het doel van de Schone Avond4daagse? Dat is natuurlijk dat er minder afval achterblijft op en rond de wandelpaden. Bovendien maakt een Schone4daagse alle lopers - jong en oud - op een sportieve manier bewust van (zwerf)afval en het effect ervan.

Ook een Schone Avond4daagse lopen dit jaar?

Kijk dan snel of jouw gemeente meedoet.

We hebben ook een handige flyer met schone looptips, een leuke quiz voor kinderen én een aanstekelijk lied ontwikkeld. Neem daarvoor een kijkje op onze speciale Schone Avond4daagse-website

Check de website

 

Zingend aan de wandel

Met het speciale Schone Avond4daagse-lied vliegt de tijd voorbij. Hard oefenen hoeft niet, na 3 keer luisteren zit het nummer gegarandeerd de hele Avond4daagse in je hoofd. (En de maand daarna ook nog.)

 

Zij liepen al een Schone Avond4daagse

In Molenhoek werd de Avond4daagse dit jaar al vroeg gelopen. Kinderen van de Adalbert basisschool in Mook liepen mee en hadden de primeur van het Schone Avond4daagse-lied. Met meester Toine en meester Jerôme hadden de kinderen het lied ingestudeerd. 's Middags kregen ze bezoek van Dolores Leeuwin (bekend van het Klokhuis).

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 227641 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Mijn tip voor anderen?"

“Iedere eerste zaterdag van de maand ruimen we met een aantal buurtbewoners onze wijk op. En ook al doen we het een uurtje, iedereen komt met een volle vuilniszak terug. Het is fijn om in een schone buurt te wonen en ik vind het leuk om met een groep mensen be…

Lees meer
Verhalen
....