Loop een Schone Avond4daagse!

De Avond4daagse is hartstikke leuk, maar een Schone Avond4daagse is nog véél leuker! Volgend jaar weer? 

Op wel 170 plekken in Nederland vond een Schone Avond4daagse plaats. Het doel van zo'n Schone Avond4daagse is natuurlijk dat er minder afval achterblijft op en rond de wandelpaden. Bovendien maakt een Schone Avond4daagse alle lopers - jong en oud - op een sportieve manier bewust van (zwerf)afval en het effect ervan.

De Schone Avond4daagse in zoetermeer  

Zoetermeer deed ook mee aan de SchoneAvond4daagse. Het was prachtig weer, er waren veel mensen op de been, én het Jeugdjournaal was op bezoek. Want zo'n schoon feestje trekt de aandacht. 

 

Zingend aan de wandel

Het speciale Schone Avond4daagse-lied bracht de schone missie nog eens extra onder de aandacht. 

 

Zij liepen al een Schone Avond4daagse

In Molenhoek werd de Avond4daagse dit jaar al vroeg gelopen. Kinderen van de Adalbert basisschool in Mook liepen mee en hadden de primeur van het Schone Avond4daagse-lied. Met meester Toine en meester Jerôme hadden de kinderen het lied ingestudeerd. 's Middags kregen ze bezoek van Dolores Leeuwin (bekend van het Klokhuis).

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228901 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Op school vertellen we er ook over"

“Wij zijn Roan en Thijmen en we houden heel veel van dieren en de natuur. We zagen iemand afval opruimen en toen zijn wij dat ook gaan doen. We vinden plastic zakjes, babydoekjes, snoeppapiertjes, flesjes en soms een houten plank. Op school vertellen we ook ov…

Lees meer
Verhalen
....

Owee: Delftse studenten maken de straat schoon

In drie dagen gaan in totaal 360 studenten aan de slag. Delftenaren kunnen zelfs een aanvraag doen wanneer zij denken dat hun buurt wel een opschoonbeurt gebruiken kan. De studente…

Lees meer
Verhalen
....