Loop een Schone Avond4daagse!

De Avond4daagse is hartstikke leuk, maar een Schone Avond4daagse is nog véél leuker! Volgend jaar weer? 

Op wel 170 plekken in Nederland vond een Schone Avond4daagse plaats. Het doel van zo'n Schone Avond4daagse is natuurlijk dat er minder afval achterblijft op en rond de wandelpaden. Bovendien maakt een Schone Avond4daagse alle lopers - jong en oud - op een sportieve manier bewust van (zwerf)afval en het effect ervan.

De Schone Avond4daagse in zoetermeer  

Zoetermeer deed ook mee aan de SchoneAvond4daagse. Het was prachtig weer, er waren veel mensen op de been, én het Jeugdjournaal was op bezoek. Want zo'n schoon feestje trekt de aandacht. 

 

Zingend aan de wandel

Het speciale Schone Avond4daagse-lied bracht de schone missie nog eens extra onder de aandacht. 

 

Zij liepen al een Schone Avond4daagse

In Molenhoek werd de Avond4daagse dit jaar al vroeg gelopen. Kinderen van de Adalbert basisschool in Mook liepen mee en hadden de primeur van het Schone Avond4daagse-lied. Met meester Toine en meester Jerôme hadden de kinderen het lied ingestudeerd. 's Middags kregen ze bezoek van Dolores Leeuwin (bekend van het Klokhuis).

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228273 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Doe 21 september mee aan Keep it Clean Day!

Najaarsschoonmaak Keep it Clean Day werd door Annette Dolle naar Nederland gehaald, en is onder haar bezielende leiding uitgegroeid tot een opschoonevenement dat jaarlijks tienduizenden deelnemers in gang brengt. Ook dit jaar hebben al 68 gemeenten hun medewer…

Lees meer
Verhalen
....

Op de agenda! 15 september is het World Cleanup Day

Daarom komen op 15 september in meer dan 150 landen honderden miljoenen vrijwilligers in beweging voor een schonere planeet. Deze grootste wereldwijde opschoonactie wordt georganis…

Lees meer
Verhalen
....