Doe ook mee aan Keep it Clean Day

Agenda bij de hand? Op vrijdag 15 september is het Keep it Clean Day! Dit landelijk initiatief daagt alle Nederlanders uit om een dag lang ál het zwerfafval op te ruimen dat ze tegenkomen. Daar doe jij toch ook aan mee?

Elke 3e vrijdag van september is het Keep it Clean Day, de dag waarop heel Nederland de handen ineen slaat tegen zwerfafval. Dit jaar valt Keep it Clean Day op 15 september. En natuurlijk ondersteunen wij dit initiatief van harte. Door opruimmaterialen beschikbaar te stellen, bijvoorbeeld. En door samen met jullie aan de slag te gaan. 

Zo doe je mee

  • Bedenk een opruimactie op vrijdag 15 september. Groot of klein, alles mag!
  • Meld je actie aan op onze site;
  • Bestel direct je gratis opruimpakket in onze webshop;
  • Raap 15 september samen met je vrienden, familie, collega’s en andere Supporters van Schoon al het zwerfafval op dat je tegenkomt!

 

Ja, ik doe mee!

Geen tijd of zin om zelf een actie te organiseren? Sluit je 15 september dan aan bij een actie van iemand bij jou in de buurt.

Bekijk acties in de buurt

Waarom Keep it Clean Day?

Anette Dölle is de Supporter van Schoon die Keep it Clean Day introduceerde in Nederland. In deze video legt ze uit waarom ze dat deed én waarom het eigenlijk iedere dag Keep it Clean Day zou moeten zijn.

Deel de opbrengst met #KICD

Wat kom je allemaal tegen als je een dag lang ál het zwerfafval opraapt dat je tegenkomt? Zitten er nog gekke dingen tussen? Is het gewoon heel veel? Of misschien juist opvallend weinig? Wij zijn heel benieuwd naar de opbrengst van jouw Keep it Clean Day! Deel je foto online met ons met #Keepitcleanday.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234363 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Nu kijken: zó was Keep it Clean Day in Rotterdam

True Het doel van Keep it Clean Day is het schoonmaken van de hele stad in een dag. In Rotterdam wordt daar ieder jaar ruimschoots gehoor aan gegeven. Door scholen, bedrijven en winkeliersverenigingen, door jong én oud.

Lees meer
Verhalen
....

Roosendaalse scholen in actie op Keep it Clean Day

True Roosendaal heeft ruim 1200 enthousiastelingen op de been gekregen tijdens Keep it Clean Day. Op basisschool De Wending vormde Keep it Clean Day het startsein voor hun deelname aan …

Lees meer
Verhalen
....