Doe mee met de Landelijke Opschoondag voor Scholen!

Meedoen is makkelijk. Samen een uurtje de handen uit de mouwen steken is al genoeg. En spoor gerust de buurt aan om mee te doen met jullie actie.

Op woensdag 16 maart is een Landelijke Opschoondag speciaal voor scholen. Een mooi moment om met z’n allen, kinderen en leraren, bij te dragen aan een schone buurt.

Door samen schoon te maken vergroot je het bewustzijn rondom schoon op school en krijgt de school meer binding met de buurt. Want, iedereen vindt het gezelliger in een schone buurt.

Meedoen is makkelijk. Samen een uurtje de handen uit de mouwen steken is al genoeg. En spoor gerust de buurt aan om mee te doen met jullie actie.

Zó doe je mee

  • Meld je aan als Supporter van Schoon
  • Organiseer een opschoonactie voor scholen
  • Meld je actie aan op deze website

Heb je geen tijd om zelf een actie te organiseren? Geen nood. Kijk welke acties bij jou in de buurt zijn en sluit aan.

Bestel actiematerialen

In onze webshop vind je alle materialen die je nodig hebt voor een opschoonactie. Tip: Meld je eerst aan als Supporter van Schoon, dan kun je sommige artikelen gratis bestellen. 

Tips en inspiratie nodig om een opschoonactie te starten? Lees dan ons stappenplan.

Deel je actie: #LOD2016

We vinden het leuk om te zien en horen wat scholen doen tijdens de Landelijke Opschoondag. Deel berichten over jullie opschoonacties via Facebook en Twitter.

Je kunt ons vinden op Facebook (facebook.com/SupporterVanSchoon) en Twitter (@supporterschoon). Voor de Landelijke Opschoondag gebruiken we de hashtag #LOD2016.

Heb je geen Facebook of Twitter? Je kunt je foto's en filmpjes ook naar info@nederlandschoon.nl mailen.

Kom op, waar wacht je nog op? Meld je actie aan.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Winnaars Cornelis Prul prijs

Zonnige zwerfafvaloplossingMet hun zingende prullenbak op zonne-energie de prijs in de wacht gesleept. Wie iets in de afvalbak gooit, krijgt het liedje 'Happy' te horen. De inzending van de jongens is gekozen uit meer dan driehonderd inzendingen. Het viertal k…

Lees meer
Verhalen
....

Bestel de Donald Duck zwerfafval editie vooruit

Wil jij deze speciale editie alvast vooruitbestellen? Geef je dan op via deze link:  KLIK HIER

Lees meer
Verhalen
....