Doe mee met de Boskalis Beach Cleanup Tour

Van 1 tot en met 14 augustus vindt er weer een Boskalis Beach Cleanup Tour plaats. En jij kunt meedoen...

Elke dag wordt er door mensen van alle leeftijden met Stichting de Noordzee een etappe van zo’n 10 kilometer afgelegd waarbij zoveel mogelijk zwerfafval van het strand wordt gehaald. 

Zó doe je mee

Kijk op de website van de Boskalis Beach Cleanup Tour voor een etappe bij jou in de buurt en schrijf je in voor deelname. Alle etappes zijn ook te vinden op deze website onder 'Acties in de buurt'. Op 10 augustus vindt er een speciale Supporter van Schoon etappe plaats en lopen we van Monster naar Kijkduin.

direct aanmelden

Opzet etappes

Bij de Tour bepaal je zelf hoe lang je meeloopt. Na ongeveer 5 kilometer lopen wordt er pauze gehouden met een picknick op het strand. En of je nu 5 of 10 kilometer loopt, dat maakt niet uit. Schoon is schoon.

Als je auto bij het startpunt staat, kun je ervoor kiezen om na de picknick over het strand terug te lopen. Haak je eerder af dan kan de organisator van de etappes, Stichting de Noordzee, je vertellen op welke punten je het best met het openbaar vervoer terug naar huis of je auto komt.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Dit is het schoonste strand van Nederland

Goeree Overflakkee heeft daar goed haar best voor gedaan. Op allerlei manieren zorgt deze gemeente ervoor dat strandgasten in samenwerking met de paviljoens schoon gedrag vertonen. Bij de strandopgangen spelen de borden met afvalvoorzieningen in op het ‘schoon…

Lees meer
Verhalen
....

Een schoon strand: zo doe je dat

Op Aan de slag met afval vind je een werkblad voor primair onderwijs en een doeblad voor de bso. En je kunt de afbraaktijdenposter of -kaarten bestellen, want weet jij hoe lang het…

Lees meer
Verhalen
....