Desiree gaat naar zee

Er werd ongelooflijk veel gestemd tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing. Omdat dat goed is voor onze stranden, maar misschien ook wel een beetje omdat we een heerlijk weekendje aan het schoonste strand van Nederland te vergeven hadden. 

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker mag naar zee! En ze mag ook nog iemand meenemen.

Desiree over Oostkapelle

“De schoonmaakploeg op het strand heeft continue in beeld wat er moet gebeuren," liet ze als motivatie bij haar stem achter. " Vuilniszakken worden bijvoorbeeld altijd op tijd vervangen. Super vind ik dat!”

Wij wensen Desiree héél erg veel plezier tijdens haar weekendje weg in Oostkapelle en we horen natuurlijk graag van haar hoe ze het gehad heeft. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Oostkapelle wint! (alweer!)

Zowel bij de stemmers als bij de ANWB-inspecteurs scoorde Oostkapelle het beste. Rob van der Zwaag, burgemeester van Veere, is natuurlijk ontzettend trots: “De tweede keer in twee …

Lees meer
Verhalen
....