"De zwerfafvalveroorzaker is anoniem"

“Zwerfafvalveroorzakers zijn vaak anoniem. Daarom ruim ik ook anoniem op. Maar ik ben wel een opvallende verschijning en dat is precies wat ik wil. Ik krijg veel aandacht en aanspraak en wil zo meer bekendheid geven aan het afval rapen. Dus let goed op, voor je het weet zie je mij ergens schoonmaken!”

Anoniem

Een journalist van het Algemeen Dagblad trof deze opvallende verschijning aan, die afval viste uit de sloot. Lees het artikel. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229290 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten schoonvissen"Nu, jaren later, maken we onder de naam Wageningen Schoon met een g…

Lees meer
Verhalen
....

"Ik stop met mijn fiets en pak het op"

“Ik maak met zo’n 30 andere inwoners het buitengebied van Oostwoud schoon en daar krijg ik zoveel positieve energie van. Ik woon hier en als het een bende is, dan doet mij dat zeer…

Lees meer
Verhalen
....