"De zwerfafvalveroorzaker is anoniem"

“Zwerfafvalveroorzakers zijn vaak anoniem. Daarom ruim ik ook anoniem op. Maar ik ben wel een opvallende verschijning en dat is precies wat ik wil. Ik krijg veel aandacht en aanspraak en wil zo meer bekendheid geven aan het afval rapen. Dus let goed op, voor je het weet zie je mij ergens schoonmaken!”

Anoniem

Een journalist van het Algemeen Dagblad trof deze opvallende verschijning aan, die afval viste uit de sloot. Lees het artikel. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230449 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Bekijk hier ons stappenplan en meld direct een actie aan of sluit aan bij een actie in jouw buurt. Ch…

Lees meer
Verhalen
....

“Hoe schoner de straten, hoe beter!"

“Hoe schoner de straten, hoe beter! De laatste tijd zie ik steeds vaker afval liggen in mijn wijk. Ik denk dan: hoe kunnen mensen zo makkelijk met de wereld omgaan. Denken zij niet…

Lees meer
Verhalen
....