"De zwerfafvalveroorzaker is anoniem"

“Zwerfafvalveroorzakers zijn vaak anoniem. Daarom ruim ik ook anoniem op. Maar ik ben wel een opvallende verschijning en dat is precies wat ik wil. Ik krijg veel aandacht en aanspraak en wil zo meer bekendheid geven aan het afval rapen. Dus let goed op, voor je het weet zie je mij ergens schoonmaken!”

Anoniem

Een journalist van het Algemeen Dagblad trof deze opvallende verschijning aan, die afval viste uit de sloot. Lees het artikel. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233912 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019: schrijf je in!

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus 2019, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 31 etappes van 5-10 km lang, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvri…

Lees meer
Verhalen
....

Tips: Zó loop je een Schone Avond4daagse

Het avondvierdaagseseizoen is aangebroken! In heel Nederland worden de komende maanden weer wandeltochten georganiseerd. Dit jaar kun je ook een Schone Avond4daagse lopen, met spec…

Lees meer
Verhalen
....