"De zwerfafvalveroorzaker is anoniem"

“Zwerfafvalveroorzakers zijn vaak anoniem. Daarom ruim ik ook anoniem op. Maar ik ben wel een opvallende verschijning en dat is precies wat ik wil. Ik krijg veel aandacht en aanspraak en wil zo meer bekendheid geven aan het afval rapen. Dus let goed op, voor je het weet zie je mij ergens schoonmaken!”

Anoniem

Een journalist van het Algemeen Dagblad trof deze opvallende verschijning aan, die afval viste uit de sloot. Lees het artikel. 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228085 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Een opschoonactie voor je verjaardag

Joris doet vaker mee aan opschoonacties, bijvoorbeeld de Boskalis Beach Clean-up of acties georganiseerd door natuur – en milieueducatiecentrum Papaver Delft. “Ik vind het belangrijk om te doen, maar het is ook een heerlijke manier om buiten te zijn in combina…

Lees meer
Verhalen
....

Muzikanten gaan voor schone oevers

“Muziek maken met zwerfafval, het kan! Met een aantal leden van onze muziekvereniging hebben we de oevers van de rivier schoongemaakt. In ruil voor onze inzet hebben we van de geme…

Lees meer
Verhalen
....