De Vooroever (het Nesbos wordt opgeruimd)

Het Nesbos was deze x aan de beurt op 11 november. Nadat ik 1 zak vol had,begon het te regenen. Ook vond ik in de bosjes een grote tent die opgezet is geweest. Dat heb ik aan mijn contactpersoon van de gemeente doorgegeven en hij heeft ervoor gezorgd dat het bij het recreatieschap kwam. Die gaat over dat gebied en ruimt het op. Ondanks dat ik nat werd, ben ik doorgegaan totdat het te gek werd: toen ben ik gestopt. *** Zaterdag 25 november ben ik verder gegaan met opruimen in het Nesbos en had 3 zakken met vuilnis. Ik heb ook een rondje om het meertje ernaast gelopen en vond een groot blauw zwembad o.i.d. naast een vuilnisbak. Omdat deze te zwaar was om mee te nemen heb ik deze in de vuilnisbak gedeponeerd.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

juf en kinderen van de Lisdodde opvolgers van Lightning

Juf Isa en de kinderen van groep 4B van de Lisdodde nemen het opruimstokje van husky Lightning over. “De kinderen riepen direct dat zij dat wel wilden doen”, vertelt juf Isa. “Ze vinden het heel erg als dieren dood gaan omdat ze plastic eten dat in de natu…

Lees meer
Verhalen, Emmen

Ploggen met verenigingen

Opruimer Pieter van Beyma hoorde over ploggen en bedacht een plan. "Ik wist

het ook niet, maar 'ploggen' is opruimen terwijl je aan het joggen bent. Nu
ben ik geen jogger, maar …

Lees meer
Verhalen, Emmen