De straat is weer verlost van zwerafval!

Elke zaterdag zijn Julian en Delian te vinden in het centrum van Bergschenhoek. Gehuld in een geel hesje en een herkenbaar gele Jumbo pet verlossen zij dan namens Jumbo Veltrop het centrum en de parkeerplaatsen van zwerfafval. Het extreemste dat zij eens gevonden hadden was een halve uitlaatpijp van een auto die in de struiken lag. Deze paste niet in de groene vuilniszak en werd dus apart meegenomen. De gemeente haalt elke maandagochtend de zakken op bij onze winkel en meestal zijn er 2 zakken vol met verzameld afval. Verantwoordelijkheid nemen doen wij bij Jumbo Veltrop graag en dat houd dus niet op bij alleen maar blikjes verkopen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Opruimactie Torflang

Zaterdagochtend 13 april vond een opschoonactie in de Torflang plaats. Onder begeleiding van Lefier, Sedna, Buurtsupport, Area, EOP Angelslo en de gemeente ging men met een prikstok en vuilniszak in de hand op zoek naar zwerfafval.

In gesprek met inwoners

De ops…

Lees meer
Verhalen, Emmen

EMMEN ZET EXTRA STAP ALS FOCUSGEMEENTEOp 5 maart vond er in Emmen een bedankavond plaats voor lokale Supporters van Schoon. De avond werd aangegrepen om ook af te trappen als focusgemeente van het Gemeenteprogram…

Lees meer
Verhalen, Emmen