De Schoonste Stranden Verkiezing komt eraan!

Op 10 juli is het zover. Dan gaat onze jaarlijkse Schoonste Stranden Verkiezing van start. Met dit jaar weer een extra goede reden om te stemmen.

Of je nu jong of oud bent. Op het strand werkt of sport. Bij het strand woont of er af en toe in het zonnetje komt liggen. Voor iedereen geldt: op een schoon strand geniet je extra. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen motiveren om het strand schoon te maken én te houden. Dat doen we onder andere met onze jaarlijkse Schoonste Stranden Verkiezing. De verkiezing waarbij duizenden strandliefhebbers op hun favoriete, schoonste strand stemmen. En dat loont, want ieder jaar zien we dat onze stranden beter scoren. Ze worden steeds schoner en daardoor aantrekkelijker.

Win een weekend weg

Ook dit jaar geven we weer mooie prijzen weg onder alle stemmers. Zo verloten we een heerlijk weekend weg voor 2 personen op het schoonste strand van Nederland. Ook geven we iedere dag 2 unieke 'Wat een schoonheid!'-strandlakens weg.

Leuk?Hou dan deze website in de gaten. Of volg ons op Facebook of Twitter. Daar houden we je op de hoogte van de start van de verkiezing, geven we geregeld een tussenstand door en maken we alle winnaars bekend. 

Alvast aan de slag

Benieuwd wat jij kan doen om te zorgen dat jouw favoriete strand er op 10 juli brandschoon bij ligt? Bekijk dan hier alvast de 6 gouden tips voor een schoon strand!

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233642 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Doe nu de Icoon van Schoon quiz

Wat voor Supporter van Schoon ben jij? Doe onze Icoon van Schoon quiz en je weet het meteen!

Lees meer
Verhalen
....

Win een strandweekend voor 2 personen

Laat weten hoe je jouw strand beoordeelt en maak kans op een weekend weg voor 2 personen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief maak je bovendien kans op een van die prachtige s…

Lees meer
Verhalen
....