"Dat zoiets simpels écht werkt"

Jolanda Peerenboom wil als ondernemer werken aan een mooie en schone omgeving rond haar restaurant. Het zwerfafval dat werd veroorzaakt rondom haar McDonald’s restaurant, daar was ze niet blij mee.

Daarom besloot Jolanda een aantal aanpassingen rond haar McDonald’s restaurant te doen. Afvalbakken zijn anders geplaatst en er ligt nu een origineel en opvallend zebrapad in de vorm van een doos frietjes, met aan het eind van dit zebrapad een hele duidelijke afvalbak met een Bedankt-bord voor het weggooien van afval. Een aanpassing waarvan Jolanda in het begin niet kon verwachten dat die zóveel resultaat zou opleveren.

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229293 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Natuurlijk is iedere actie, groot én klein, een hoogtepunt als het gaat om het zwerfafvalvrij maken van de omgeving. Daarvoor willen we alle Supporters van Schoon, jong én oud, bedanken. Een greep uit al deze hoogtepunten en mooie initiatieven hebben we in bee…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....