Cornelis Prul, straks op jouw plein?

Zó doe je mee
• Bedenk, met je klas of vrienden, een goed idee om het schoolplein of jouw buurt zwerfafvalvrij te maken.
• Meld je hier aan, omschrijf je idee en voeg – als je die hebt – foto’s, filmpjes of een tekening toe – om ons een beeld te geven van je idee.
Meld met je klas een opschoonactie aan voor woensdag 16 maart. Zo ziet iedereen op SupportervanSchoon.nl dat jullie meedoen aan de Landelijke Opschoondag.

Donald Duck aan je deur: gratis posters

Deze grote Donald Duck poster is wel heel speciaal. Als je hem ziet krijg je spontaan zin om te poetsen. En hij is dubbelzijdig. Op de ene kant staat Donald als Supporter van Schoon en op de andere kant staan de afbraaktijden van zwerfafval. En jij mag kiezen hoe je hem ophangt.

Als je meedoet aan de Cornelis Prul prijs krijg je een set Donald Duck posters gratis. Meedingen naar de Cornelis Prul prijs is eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is een leuk plan bedenken om jouw school of buurt schoon te maken én te houden. Als je meedoet aan de prijsvraag maak je kans op toffe prijzen én op de hoofdprijs: een standbeeld van Cornelis Prul.
Kom op, waar wacht je nog op? Doe mee. [link naar invulformulier] 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233883 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019: schrijf je in!

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus 2019, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 31 etappes van 5-10 km lang, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvri…

Lees meer
Verhalen
....

Het verhaal van de Brugghenschool

De Brugghenschool in Katwijk doet al enige tijd enthousiast mee aan het Schoon Belonen project. Al onze groepen brengen dagelijks hun PMD materiaal in de inmiddels overbekende P…

Lees meer
Verhalen, Katwijk