Cornelis Prul, straks op jouw plein?

Zó doe je mee
• Bedenk, met je klas of vrienden, een goed idee om het schoolplein of jouw buurt zwerfafvalvrij te maken.
• Meld je hier aan, omschrijf je idee en voeg – als je die hebt – foto’s, filmpjes of een tekening toe – om ons een beeld te geven van je idee.
Meld met je klas een opschoonactie aan voor woensdag 16 maart. Zo ziet iedereen op SupportervanSchoon.nl dat jullie meedoen aan de Landelijke Opschoondag.

Donald Duck aan je deur: gratis posters

Deze grote Donald Duck poster is wel heel speciaal. Als je hem ziet krijg je spontaan zin om te poetsen. En hij is dubbelzijdig. Op de ene kant staat Donald als Supporter van Schoon en op de andere kant staan de afbraaktijden van zwerfafval. En jij mag kiezen hoe je hem ophangt.

Als je meedoet aan de Cornelis Prul prijs krijg je een set Donald Duck posters gratis. Meedingen naar de Cornelis Prul prijs is eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is een leuk plan bedenken om jouw school of buurt schoon te maken én te houden. Als je meedoet aan de prijsvraag maak je kans op toffe prijzen én op de hoofdprijs: een standbeeld van Cornelis Prul.
Kom op, waar wacht je nog op? Doe mee. [link naar invulformulier] 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229291 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Nieuwjaarsvegen op 1 januari 2019: zo doe je mee!

Daarom sporen veel gemeenten hun inwoners aan om mee te doen aan Nieuwjaarsvegen: een schoonmaakactie waarbij men op 1 januari samen straten vuurwerkafvalvrij maakt. Lees er hier alles over.  Waar gaan jullie vegen?Organiseren jullie dit jaar een Nieuwjaarsvee…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....