Connexxion gaat samen voor schoon

In aanloop naar de Landelijke Opschoondag zorgde Connexxion voor schone bustrajecten.

Chauffeurs, servicemedewerkers en kantoormedewerkers staken samen de handen uit de mouwen om de trajecten van buslijnen 300 en 310 van Amsterdam via Schiphol, Hoofddorp, Amstelveen naar Haarlem samen schoon te maken.

"We zijn samen verantwoordelijk"

"Op 16 maart zetten we een stap extra door lokaal zichtbare opruimacties te organiseren. We zijn samen verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Dat verhoogt het gevoel van veiligheid van onze reizigers en onze chauffeurs. Via deze actie vragen we daarom aandacht voor het verminderen van zwerfafval rond bushaltes. Samen houden we Nederland Schoon," vertelt Mark Thoma, projectleider bij Connexxion.

Bron: Connexxion, foto's © Suzanne Blanchard

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Schoon zou gewoon moeten zijn"

"Het schoon houden van je eigen omgeving zou eigenlijk gewoon moeten zijn. Helaas is dat niet zo. Jammer, want Almere is zo mooi. Ik ga er elke dag met mijn hondje op uit en dan neem ik een afvalzak en emmer mee. Per week haal ik ongeveer 5 of 6 zakken afval u…

Lees meer
Verhalen
....

"Wij helpen het hier schoonmaken"

“Ik kom uit Eritrea en ben nu 5 maanden in Nederland. Met een groep mannen uit het asielzoekerscentrum De Koepel in Arnhem helpen wij het hier schoon te maken!” Ewalm, Drielse Rijn…

Lees meer
Verhalen
....