Center Parcs doet mee aan de Landelijke Opschoondag! Jullie park toch ook?

Center Parcs zette zich eerder al enthousiast in tijdens de Landelijke Opschoondag. In de eerste plaats omdat meedoen ontzettend leuk is. Het kost niet veel tijd, het levert een schoon park en dankbare bezoekers op én het is vaak heel gezellig. Bovendien geef je als Center Parcs een prachtig signaal af.

Op 25 maart organiseert NederlandSchoon alweer de 15e Landelijke Opschoondag. Dat betekent dat in heel Nederland gemeenten, buurtbewoners én bedrijven de straat opgaan om zwerfafval aan te pakken en zo aandacht voor een schonere buurt te vragen. Daar doet jullie park toch ook aan mee!

1. Meld een schoonmaakactie aan

Door online een schoonmaakactie aan te maken, zet je jullie park letterlijk op de kaart. Dat kan in een paar klikken en is heel eenvoudig. Het thema van de Landelijke Opschoondag is dit jaar 'Eén buurt, één missie'. De uitdaging is dan ook om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om mee te doen. Dat kunnen medewerkers zijn maar ook bezoekers. Door online een actie aan te maken, laat je al deze mensen zien dat je een actie organiseert en dat ze welkom zijn om mee te doen. Ook kun je makkelijk informatie delen over de actie. Zoals de locatie, de tijd en hoe laat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Let op! Als je gratis actiematerialen wilt bestellen in de webshop meld dan tijdig je actie aan.

Direct een actie aanmaken

2. Ontvang gratis materialen

Zodra je je actie hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een gratis schoonmaakpakket met handschoenen en vuilniszakken. Ook stelt NederlandSchoon promotiematerialen beschikbaar. Die bestel je na het aanmelden van je actie gratis via onze webshop.

3. Motiveer zoveel mogelijk deelnemers met onze promokit

Als manager heb je genoeg aan je hoofd. Daarom ontvang je begin maart van ons een gepersonaliseerde, digitale promokit. Deze promokit bevat o.a. beeldmateriaal, een persbericht, een gepersonaliseerde video en gepersonaliseerde Facebook- en Twitterberichten. Kortom alles wat je nodig hebt om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om óók aan jullie actie mee te doen.

Laat je horen!Natuurlijk wil je zoveel mogelijk klanten, omwonenden én medewerkers laten zien dat jullie park zich inzet voor een schone omgeving. Deel daarom je actie op TwitterFacebook of Instagram met hashtag #LOD2017. Heb je geen Facebook of Twitter? Je kunt je foto's en filmpjes ook naar info@nederlandschoon.nl mailen. 

 We hopen op veel mooie acties en wensen je alvast veel succes en plezier!

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229291 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....