Burgemeester gaf startsein opschoonfeest in Utrecht

In de week van 19 – 23 maart 2018 deden ruim 1.300 scholen en bso’s mee aan de Landelijke Opschoondag. En dat is een record! Burgemeester Jan van Zanen gaf op maandagochtend 19 maart het startsein voor de opruimactie op Daltonschool en Partou-kinderopvang Rijnsweerd in Utrecht. Het werd een echt opschoonfeest.

De Utrechtse burgemeester Van Zanen en Dolores Leeuwin, bekend van Het Klokhuis, gaven de aftrap voor het ochtendprogramma. Dat begon met een quiz en daarna gingen zo’n 100 kinderen, ouders, buurtbewoners én Partyprikkers de wijk in om op te schonen. Na het harde werk volgde een muzikaal intermezzo met de KlikoBeats. Na de lunch stond het middagprogramma van de bso bol van workshops, waar afval centraal stond.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Meld een actie aan of sluit aan bij een actie in jouw buurt. Check de video en doe ook mee.

Lees meer
Verhalen
....

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB:…

Lees meer
Verhalen
....