Heb jij je al aangemeld voor de Boskalis Beach Cleanup Tour?

De 6e Boskalis Beach Cleanup Tour is van start! Met uim 2700 vrijwilligers trapte de jaarlijkse schoonmaakactie van Stichting de Noordzee af op het strand van Cadzand.                                                              

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 30 etappes, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvrij te maken. In Zandvoort wordt op woensdag 15 augustus de opbrengst van twee weken schoonmaken bekend gemaakt, tijdens de feestelijke afsluiting.                                                     

De opbrengst van 2017Vorig jaar haalden 2748 mensen samen maar liefst 14.929 kilo afval van het strand. Hieronder waren o.a. wattenstaafjes, plastic flessen, blikjes, ballonnen, gloeilampen, cartridges, jerrycans, houten pallets en visnetten.


Meedoen met kinderen?
Dat kan! Op 14 augustus is er een speciale familie-etappe georganiseerd. De afstand van de etappe is wat korter en er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Wij van Supporter van Schoon lopen die dag ook mee. Komt een andere dag beter uit, of wil je meerdere etappes meelopen? Super!

 

Meld je dan direct aan

 

Of bekijk voor meer informatie eerste even de website van Stichting de Noordzee.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229316 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

2018 in beeld: dit waren de hoogtepunten

Alle acties voor een schone buurt, groot én klein, zijn fantastisch. Daarvoor willen we jullie, de Supporters van Schoon, bedanken. Kijk met ons terug naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.  Landelijke Opschoondag 2018Meer dan 130.000 Nederlander…

Lees meer
Verhalen
....

"Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."

“Hier begon het allemaal, tien jaar geleden in de Wageningse uiterwaarden van de Rijn. Dit is zo’n mooi gebied en dat wilde ik schoonhouden."Van lunchwandelingen tot stadsgrachten …

Lees meer
Verhalen
....