Heb jij je al aangemeld voor de Boskalis Beach Cleanup Tour?

De 6e Boskalis Beach Cleanup Tour is van start! Met uim 2700 vrijwilligers trapte de jaarlijkse schoonmaakactie van Stichting de Noordzee af op het strand van Cadzand.                                                              

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 30 etappes, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvrij te maken. In Zandvoort wordt op woensdag 15 augustus de opbrengst van twee weken schoonmaken bekend gemaakt, tijdens de feestelijke afsluiting.                                                     

De opbrengst van 2017Vorig jaar haalden 2748 mensen samen maar liefst 14.929 kilo afval van het strand. Hieronder waren o.a. wattenstaafjes, plastic flessen, blikjes, ballonnen, gloeilampen, cartridges, jerrycans, houten pallets en visnetten.


Meedoen met kinderen?
Dat kan! Op 14 augustus is er een speciale familie-etappe georganiseerd. De afstand van de etappe is wat korter en er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Wij van Supporter van Schoon lopen die dag ook mee. Komt een andere dag beter uit, of wil je meerdere etappes meelopen? Super!

 

Meld je dan direct aan

 

Of bekijk voor meer informatie eerste even de website van Stichting de Noordzee.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 230448 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Landelijke Opschoondag 2019: iedereen doet mee!

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Bekijk hier ons stappenplan en meld direct een actie aan of sluit aan bij een actie in jouw buurt. Ch…

Lees meer
Verhalen
....

“Hoe schoner de straten, hoe beter!"

“Hoe schoner de straten, hoe beter! De laatste tijd zie ik steeds vaker afval liggen in mijn wijk. Ik denk dan: hoe kunnen mensen zo makkelijk met de wereld omgaan. Denken zij niet…

Lees meer
Verhalen
....