Heb jij je al aangemeld voor de Boskalis Beach Cleanup Tour?

De 6e Boskalis Beach Cleanup Tour is van start! Met uim 2700 vrijwilligers trapte de jaarlijkse schoonmaakactie van Stichting de Noordzee af op het strand van Cadzand.                                                              

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour, die duurt van 1 t/m 15 augustus, wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Door de Noordzeekust op te delen in 30 etappes, kunnen deelnemers uit het hele land meehelpen een stuk strand zwerfafvalvrij te maken. In Zandvoort wordt op woensdag 15 augustus de opbrengst van twee weken schoonmaken bekend gemaakt, tijdens de feestelijke afsluiting.                                                     

De opbrengst van 2017Vorig jaar haalden 2748 mensen samen maar liefst 14.929 kilo afval van het strand. Hieronder waren o.a. wattenstaafjes, plastic flessen, blikjes, ballonnen, gloeilampen, cartridges, jerrycans, houten pallets en visnetten.


Meedoen met kinderen?
Dat kan! Op 14 augustus is er een speciale familie-etappe georganiseerd. De afstand van de etappe is wat korter en er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Wij van Supporter van Schoon lopen die dag ook mee. Komt een andere dag beter uit, of wil je meerdere etappes meelopen? Super!

 

Meld je dan direct aan

 

Of bekijk voor meer informatie eerste even de website van Stichting de Noordzee.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 228901 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Vandaag is het zover!"

“Ik heb een kapsalon. In plaats van geld aan een goed doel te geven, koos ik er dit jaar voor om samen met alle buurtbewoners de handen uit de mouwen te steken. Vandaag is het zover: we gaan op supboards de grachten in onze buurt schoonmaken. Zo combineren we …

Lees meer
Verhalen
....

Dit is de score van de scouting in Heerenveen

“Vandaag hebben we met de scouting heel veel afval opgeruimd in Heerenveen. We hebben wel 52 zakken vol geraapt! We vonden het leuk om te doen en het past ook mooi bij wat wij bela…

Lees meer
Verhalen
....