Blote voetendisco in Kralingse bos.

Zondag 28 juni is de eerste Lekkere Parken prijs uitgereikt in Rotterdam aan Keri Peeters. Zij stemde voor het Kralingse Bos via deze site en sleepte daarmee een Silent Blote Voetendisco in de wacht.

Zondag 28 juni is de eerste Lekkere Parken prijs uitgereikt in Rotterdam aan Keri Peeters. Zij stemde voor het Kralingse Bos via deze site en sleepte daarmee een Silent Blote Voetendisco in de wacht. Samen met 30 anderen maakte ze er een feestje van, op blote voeten uiteraard. 

Keri: “Dansen op je blote voeten werkt aanstekelijk! Ik vind het mooi dat Supporter van Schoon mensen op deze manier in beweging brengt om de parken schoon te houden. Want op je blote voeten lopen, dansen of voetballen in een park geeft nou eenmaal een veel vrijer gevoel dan met je schoenen aan. Voorwaarde is natuurlijk dat het er dan wel schoon moet zijn.”

De Blotevoetendisco is de eerste van een reeks activiteiten die deze zomer plaatsvindt in het kader van de jaarlijkse Parkencampagne. Supporters van Schoon zetten zich deze zomer in om ervoor te zorgen dat parken zo schoon zijn dat je er geen schoenen nodig hebt.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234132 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Grenzeloos zwerfafval rapen

True De mensen van RWS Zuid-Nederland hebben samen met collega's van NV De Scheepvaart (Vlaanderen) en medewerkers van Gemeente Eijsden-Margraten de Maasoever in Eijsden, de plaats waar de Maas Nederland binnenkomt, opgeruimd. 50 man, 5 kuub vuilDe actie was 'inter…

Lees meer
Verhalen
....

"We moeten het mooi houden"

True “Soms lig ik ’s avonds te piekeren over natuurproblemen en vluchtelingen. Dan wil ik een oplossing bedenken. Mijn moeder zit in de gemeenteraad en ik hoop dat ze mijn oplossingen k…

Lees meer
Verhalen
....