Bijzondere diploma's op Basisschool de Waterlelie

Op Basisschool De Waterlelie leren kinderen niet alleen taal en rekenen, maar ook afval opruimen en scheiden. En net als voor taal en rekenen, krijgen ze daar een diploma voor.   

In het kader van de Landelijke Opschoondag stonden deze week alle groepen van Basisschool de Waterlelie in Zoetermeer in de startblokken voor een grote opschoonactie. Oudere leerlingen werden aan jongere kindjes gekoppeld, en samen trokken ze de wijk rond de school in. Er werd een héleboel zwerfafval opgehaald. Dat werd aan het eind van de dag natuurlijk beloond. Met een speciaal Supporter van Schoon-diploma.  

Goed idee?Ook met jouw school kun je Supporter van Schoon worden en meedoen aan de landelijke Opschoondag. Maak daarvoor eerst even een account aan. Daarna kun je heel eenvoudig een schoonmaakactie aanmelden voor 21 maart  - de dag waarop veel scholen hun Landelijke Opschoondag organiseren - en gratis materialen bestellen.

Een account voor mijn school aanmaken

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....