Bij De Nijkamphoeve een schoner park

De Haagse BuurtBoerderij De Nijkamphoeve ligt in een park dat prachtig kan zijn. Helaas, ook het Florence Nightingalepark heeft te kampen met zwerfvuil, zelfs met achtergelaten fietswrakken. De Landelijke Opschoondag is elk jaar een goede aanleiding om onze omgeving een opfrisbeurt te geven. Kinderen doen graag mee, ook omdat wij onze beide ezels Maaike en Sanne inzetten. Ook dit jaar was het weer een geslaagde actie met kinderen, ouders en grootouders.

Andreas Dijk - Den Haag

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233634 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Opruimactie Torflang

Zaterdagochtend 13 april vond een opschoonactie in de Torflang plaats. Onder begeleiding van Lefier, Sedna, Buurtsupport, Area, EOP Angelslo en de gemeente ging men met een prikstok en vuilniszak in de hand op zoek naar zwerfafval.

In gesprek met inwoners

De ops…

Lees meer
Verhalen, Emmen

EMMEN ZET EXTRA STAP ALS FOCUSGEMEENTEOp 5 maart vond er in Emmen een bedankavond plaats voor lokale Supporters van Schoon. De avond werd aangegrepen om ook af te trappen als focusgemeente van het Gemeenteprogram…

Lees meer
Verhalen, Emmen