Bekijk waarom Suzanne op haar schoonste strand stemt

Suzanne Klaassen is de oprichtster van Juttersgeluk. Want strandjutten draagt niet alleen bij aan duurzame toekomst, gelooft Suzanne. Het is ook heel heilzaam voor de jutter zelf. 

Strandjutten is goed voor het milieu én het geeft mensen zelfvertrouwen. Daarom startte Suzanne Juttersgeluk: een initiatief waarmee mensen die minder goed meekomen in de maatschappij, werken aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen.

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....