Bekijk waarom Noortje op haar schoonste strand stemt

Ze gaat zelf de stranden langs om ze zwerfafvalvrij te maken én ze stimuleert anderen om dat ook te doen. Noortje is de bedenker en oprichter van Grondstofjutters. 

Het Katwijkse strand- en duingebied is de favoriete hardlooproute van Noortje. Daar zet ze zich in voor minder zwerfafval op het strand. Dat doet ze o.a. door andere wandelaars van een juttas te voorzien. Zo kunnen ze tijdens hun wandeling heel eenvoudig zwerfafval meenemen. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....