Bekijk waarom Jacko op zijn schoonste strand stemt

Jacko Verdoes zet zich vanuit gemeente Katwijk in om het strand schoon te houden. 

Dat doet hij door o.a. borden die de bezoekers bedanken voor het schoonhouden van het strand. En als hij zelf het strand bezoekt en wat tegenkomt raapt hij het uiteraard ook op!

De Schoonste Stranden Verkiezing

Van een schoon strand geniet je extra. Daarom zijn initiatieven zoals die van Jacko zo waardevol. Met de Schoonste Stranden Verkiezing willen we zoveel mogelijk mensen laten weten hoe belangrijk een schoon strand is. Doe ook mee, stem op jouw favoriete, schoonste strand is en maak kans op een weekend aan zee voor 2! 

Direct stemmen

 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233600 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....