Bekijk waarom Floortje op haar schoonste strand stemt

Floortje Dessing zet zich als Supporter van Schoon in voor zwerfafvalvrije stranden. “De Nederlandse stranden zijn gelukkig al behoorlijk schoon, maar het kan nog schoner," vindt Floortje. 

"Onze stranden zijn een visitekaartje voor ons land, ze zijn prachtig, en het is een kleine moeite om dat ook zo te houden. Ik wil alle strandliefhebbers oproepen om samen met mij de stranden nog schoner te maken én te stemmen op hun favoriete strand!” aldus Nederlands bekendste globetrotter. 

 

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233593 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....