Amsterdams Wellant College went aan afval scheiden

Sinds kort kunnen de leerlingen van het Amsterdamse Wellant College op school hun afval scheiden. Voor papier, PMD en GFT zijn aparte afvalbakken neergezet. En dat is nog even wennen.

Daarom werd er een grote opschoonactie georganiseerd, waarmee de leerlingen alvast actief aan de slag konden met het nieuwe afvalbeleid. Erik Bobeldijk, bestuurslid van Stadsdeel Nieuw-West, was ook aanwezig om samen met de leerlingen afval in de buurt op te ruimen. Na de opschoonactie bleken veel leerlingen verbaasd over de hoeveelheid PMD afval die ze op straat hadden gevonden. En de gemeente? Die was natuurlijk erg blij met de geweldige inzet van alle leerlingen.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233623 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Voor in de agenda! Datum Landelijke Opschoondag 2018

de Landelijke Opschoondag 2018 is op...  Tromgeroffel... Zaterdag 24 maart. Hou die datum dus alvast vrij in je agenda! En vraag je buren, familie, vrienden, collega's en je sportclub om hetzelfde te doen.  Maarreh... hoe was het dit jaar ook alweer? De Landel…

Lees meer
Verhalen
....

Landelijke Opschoondag vormt aftrap tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed

Voor deze gelegenheid trokken 30 kinderen door de omgeving van het museum om al het zwerfvuil op te ruimen. Dat deden ze geweldig! De kinderen werden dan ook beloond voor hun gewel…

Lees meer
Verhalen
....