"Alles was super geregeld!"

Thijs Huls stemde vorig jaar tijdens de Schoonste Stranden Verkiezing, en... hij werd de winnaar van het heerlijke weekend aan zee voor 2. Na afloop stuurden hij nog een berichtje om te laten weten hoe het geweest was. 

Thijs had zijn vriendin Vroni meegenomen naar Oostkapelle, het strand dat vorig jaar de Schoonste Stranden Verkiezing won. De heenreis duurde door omstandigheden op de weg maar liefst 4,5 uur, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Uitwaaien bij zonsondergang

"Alles was super geregeld," schrijft Thijs. "Bij binnenkomst moest de receptioniste even opzoeken wie we ook alweer waren, maar dit leverde vooral een leuke situatie op. En op de kamer stond een lekker wijntje klaar. Heerlijk na zo’n reis! Het diner in het hotel was ook heel lekker. En natuurlijk zijn we beide avonden na het eten nog even naar het strand gelopen, om heerlijk uit te waaien. En om nog wat lekkers te drinken met uitzicht op de zonsondergang. De kamer was trouwens lekker ruim, met lekkere bedden. Veel dank dus voor het super geregelde weekendje weg. We hebben het erg naar ons zin gehad!"

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233605 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....