Afval dunken op de FestiFair

Op zaterdag 29 oktober staat er in het kader van de Duurzaam Doen Dagen een Dunkin Basket op de FestiFair bij De Korf te Leusden. Woon je in Leusden, kom dan afval dunken. Zo werk je op een leuke manier mee aan een schoon dorp. 

Help een handje mee

Meer doen dan afval dunken? Meld je dan aan om op zaterdag 29 oktober tussen 11:00 en 16:00 uur een paar uurtjes helpen in onze Opgeruimd Leusden stand. Tijdens de FestiFair wil Opgeruimd Leusden haar dorpsgenoten informeren over zwerfafval, de activiteiten van Opgeruimd Leusden, de mogelijkheid om ook vrijwilliger te worden en hoe mensen zelf in hun straat of wijk aan de slag kunnen. Zin om mee te helpen? Neem contact met ze op via: communicatie@opgeruimdleusden.nl.

Meer weten? 

Kijk voor het hele programma van de Duurzaam Doen Dagen en de afsluitende FestiFair op: duurzaamdoenleusden.nl

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 234363 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

"Beloond met complimenten"

True "Ik doe het in mijn eentje. Tot nu toe heeft het schoonmaken al 3 volle afvalzakken opgeleverd. Ik vond zelfs een barbecue! De beloning bestond uit veel complimentjes van passanten. Dat is hartstikke leuk natuurlijk. Deze actie krijgt zéker een vervolg."

Lees meer
Verhalen
....

Een bord met pasta en bestek in de bosjes

True Het doel van de ochtend? Een schone buurt. En dat lukte. Er werd ontzetten veel zwerfafval gevonden en opgeruimd. In de bosjes werd zelfs een bord met pasta en bestek gevonden! War…

Lees meer
Verhalen
....