6 tips voor een schoon strand

Van een schoon strand geniet je nóg meer. Daarom hebben we 6 gouden tips verzameld voor alle Supporters van Schoon die de kust graag zwerfafvalvrij maken en houden. 

Aanvullende tips zijn natuurlijk meer dan welkom. Dus heb jij toevallig weergaloze strand-schoonmaak-technieken in huis? Of beschik je over een buitengewoon originele afval-verzamel-methode? Deel het met ons en alle andere Supporters van Schoon via Facebook of Twitter met #schoonstestrand. 

(Pssst! Kun je de tips hieronder niet goed lezen? Klik dan hier voor de PDF.

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 233619 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Terugkijken: de uitreiking van de Schoonste Stranden Verkiezing 2017

Want, zo bleek die middag, het gaat hartstikke goed met het schoon op de Nederlandse stranden. Er wordt veel energie in schoon gestoken door gemeenten, paviljoenhouders en badgasten. En dat is te zien .  Was je er niet bij? Bekijk de video hieronder voor een i…

Lees meer
Verhalen
....

Desiree gaat naar zee

Inmiddels is de verkiezing afgelopen (Oostkapelle won de prijs voor het Schoonste Strand) en hebben we óók een gelukkige winnaar van het weekend weg getrokken. Desiree van den Aker…

Lees meer
Verhalen
....