1,6 kilometer Schone Schie

Tijdens Project Schone Schie 2018 hebben 300 deelnemers, gefaciliteerd door 42 sponsors, samen 1,6 kilometer Schie-oever plasticvrij gemaakt. 

Initiatiefnemer Tommy Kleyn: “Geweldig om zoveel mensen samen aan het plasticprobleem te zien werken. En dan heb ik het over zowel de vrijwilligers als over de bedrijven die ons gesteund hebben. Project Schone Schie staat voor plasticvrije wateren, nu en voor de toekomst. Ik hoop dat deze dag een gevoel van bewustwording bij alle participanten heeft bewerkstelligd.”

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 229286 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Súver Skjin houdt wateren van Sneek schoon

Na een gezellige kop koffie samen, gingen 20 deelnemers op 4 bootjes zo'n 2,5 uur aan de slag op het water. Er werd ontzettend fanatiek schoongemaakt, en dat was te zien: de wateren rondom Sneek waren na afloop van de actie een stuk schoner. De Landelijke Ops…

Lees meer
Verhalen
....

Kijken: zo maakt Bedum schoon

Zaterdag 24 maart kwam de grote groep mensen samen op het Versplein van de Vlijt. Ook wethouders Johannes de Vries en Jan Willem van de Kolk waren aanwezig om mee te helpen. In tot…

Lees meer
Verhalen
....