1,6 kilometer Schone Schie

Tijdens Project Schone Schie 2018 hebben 300 deelnemers, gefaciliteerd door 42 sponsors, samen 1,6 kilometer Schie-oever plasticvrij gemaakt. 

Initiatiefnemer Tommy Kleyn: “Geweldig om zoveel mensen samen aan het plasticprobleem te zien werken. En dan heb ik het over zowel de vrijwilligers als over de bedrijven die ons gesteund hebben. Project Schone Schie staat voor plasticvrije wateren, nu en voor de toekomst. Ik hoop dat deze dag een gevoel van bewustwording bij alle participanten heeft bewerkstelligd.”

Verhalen
....

deel dit bericht via

Laat je inspireren

Er zijn al meer dan 235031 Supporters van Schoon die iets doen tegen zwerfafval. En dat levert veel mooie verhalen en handige tips op.

Ha school of bso! Promoot nu je actie

Gebruik het informatiedocument en het promotiemateriaal om te laten zien dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én dat iedereen welkom is om mee te doen. NB: Als je ingelogd bent, kun je onder de knop 'MIJN ACCOUNT' ook een gepersonalise…

Lees meer
Verhalen
....

Pssst, bedrijf! promoot nu je actie

Gebruik de afbeeldingen, poster en het informatiedocument om online en in de (lokale) media te laten zien en horen dat jullie aan de slag gaan tijdens de Landelijke Opschoondag én …

Lees meer
Verhalen
....